Especialista financer per convicció

Durant molts anys he assessorat a empreses i persones, amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir els seus objectius financers. La meva experiència en el camp financer em permet elaborar plans financers personalitzats, que s’ajusten a les necessitats específiques de cada client.

Em focalitzo a que les propostes siguin comprensibles i compartides, la informació sobre els riscos i objectius de rendibilitat es la base per establir relacions de confiança a llarg termini.

Gestdiner Consultors SL, que actua sota el nom comercial de forcadaconsultors.com, és una societat agent en exclusiva de GVC Gaesco S.V., S. a. registrada amb el número 182 a la COMISSIÓ NACIONAL DEL MERCAT DE VALORS (CNMV).

Els productes proposats per a aconseguir els objectius d’inversió són fons d’inversió o ETFs registrats i regulats per la CNMV i comercialitzats per GVC Gaesco.

Forcada Consultors

A Forcada Consultors acompanyem els nostres clients en el procés de compra i venda d’empreses. La nostra missió és connectar de manera eficient propietaris que volen vendre amb potencials compradors, garantint un traspàs beneficiós per a totes les parts.

Estem compromesos a oferir suport integral, assegurant que cada pas del procés es realitzi amb la màxima professionalitat i confidencialitat.