PERSONALITZAT

SI NECESSITES ASSESSORAMENT, AQUEST ÉS EL TEU PLA

Treballar amb un assessor dedicat pot ajudar-te a crear un pla flexible, dissenyat per adaptar-se a les teves necessitats canviants i ajudar-te a preservar i fer créixer el teu patrimoni en el temps.

En funció de la teva situació personal i perspectives vitals, et guiem per aconseguir els teus objectius. Pren les teves pròpies decisions amb el nostre suport expert.


OBJECTIUS

La nostra experiència i el contacte directe amb els nostres clients ens ha conduit a englobar en quatre grans grups els objectius més comuns d’inversió com son els Familiars, la Jubilació, els Empresarials o d’Altres

PLANIFIQUEM JUNTS

Un bon assessorament personalitzat requereix analitzar les necessitats i objectius del client. La situació financera i les expectatives són clau per dissenyar l’estratègia d’inversió més adient. Establir el perfil inversor correctament ajuda a prendre decisions adequades en termes de rendibilitat i risc.

ET FEM UNA PROPOSTA

Després d’establir l’objectiu d’inversió, situació financera i perfil de risc, busquem els productes d’inversió adients per a tú. Això ens permet a crear una cartera personalitzada per aconseguir els teus objectius i minimitzar el risc, així com maximitzar els guanys.

CONTROL I SEGUIMENT

Controlem que la inversió acompleix el pla definit i realitzem els ajustos necessaris per maximitzar la rendibilitat amb un estricte control del risc. Rebràs informes de manera periòdica amb l’evolució de la teva cartera. Mantindrem reunions periòdiques per tractar aquells temes importants que sorgeixin al llarg del període d’inversió.