Nota CORONAVIRUS

Per les experiències anteriors el coronavirus tindrà un impacte molt limitat en els mercats 

El coronavirus copa totes les notícies, un nou “cigne negre” que podria provocar una correcció dels mercats. De moment, la borsa americana està només un 1,60% per sota dels seus màxims i la borsa europea registre una caiguda del 3,1% que després d’una pujada del 16% des del 15 d’agost de l’any passat una correcció és, fins i tot, benvinguda. Val a dir que l’impacte l’estan patint principalment les companyies relacionades amb el turisme, consum i luxe… on possiblement veurem oportunitats de compra… Tal com veiem en el gràfic, en els pitjors casos d’epidèmies (exceptuant la Sida i l’Ebola en menor mesura) els mercats es recuperen en tres mesos. Podeu llegir l’opinió de Goldmanal respecte.


Arxiu


Social Links