Qui som

Impulsem un grup obert, ideològicament afí a l’esquerra moderada, i amb l’única finalitat de treballar per Torelló

Vivim la política com una passió i no com una professió. El que ens motiva és gestionar el poble amb rigor. No és l’hora d’apujar impostos, és l’hora de destinar els recursos de la forma més eficient possible.

Defensarem sempre la llibertat dels pobles i de les persones, en aquest sentit creiem amb el dret a decidir de Catalunya i amb la necessitat de realitzar un referèndum d’Independència, però això no ha de servir per impedir que la gent de Torelló, sigui quina sigui la seva posició al respecte, pugui treballar junta pel bé comú.

Torelló mereix que el seu ajuntament sigui agosarat a l’hora de plantejar-se reptes a llarg termini. Els reptes difícils són els únics pels que val la pena lluitar.

Som un grup heterogeni que es complementa. Gent jove, gent gran, gent amb experiència municipal i sense, gent vinculada a l’esport, la gent gran i la sanitat, el comerç, l’empresa, les finances, la cultura… En definitiva un GRAN EQUIP amb totes les capacitats, habilitats i actitud per tirar endavant aquest projecte per Torelló, ‪#‎FemTorello‬

1 David Forcada
2 Marc Fontseré
3 Montse Pujol
4 Pere Galobardes
5 Magda Miro
6 Ruben Bové
7 Miki Vila
8 Roger Casas
9 Omar Perez
10 Patrícia Cendrós
11 Joan Capdevila
12 Albert Rubiejo
13 Ernest Donado
14 Mariona Prat
15 Hermínia Cot
16 Josep M Soler
17 Carme Pigallem
18 Joan Ferrer
19 Eric Riubrugent
20 Maria Rosa Candell

Endavant !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>