Presentació

Sóc David Forcada, economista i assessor financer.

Encapçalo un grup heterogeni amb gent jove i no tant jove, gent amb i sense experiència municipal, gent vinculada a l’esport, a l’ensenyament, a la gent gran i a la salut, al comerç, a l’empresa, a les finances, a la cultura, en definitiva un equip que es complementa, un GRAN EQUIP de Torellonencs/enques amb totes les capacitats, habilitats i l’actitud per tirar endavant aquest projecte per Torelló.

La nostra prioritat és el municipi, treballar pel poble i fer política municipal sense lligams ni el clientalisme dels partits. Som lliures de prendre les decisions que creiem més adequades amb l’únic compromís de fer realitat el programa que us presentem.

El nostre projecte rellançarà i dinamitzarà Torelló.

Per aconseguir-ho promourem activament, sòl industrial i entorn, en tots els àmbits per tal de captar inversions d’empreses amb l’objectiu de reduir la taxa d’atur, és la base per incrementar el benestar i ajudar el comerç i els serveis. Amb un ajuntament proper, que faciliti els tràmits a tot el teixit associatiu i empresarial

No podem oblidar les persones, i garantir l’accés per tothom als serveis necessaris pel seu cicle vital. Llars d’infants, educació i formació, promoció econòmica, habitatge, cultura, esports, salut i benestar social, assistència a la gent gran.

I utilitzarem tota la capacitat d’inversió possible per transformar els nostres espais i construir els equipaments necessaris.

Pensem en el futur, cal ser i som valents, necessitem el vostre suport per poder tirar endavant aquest projecte, #‎FemTorello‬ entre tots.

Similar Articles

Què volem Volem mpulsar un grup obert, ideològicament afí a l’esquerra moderada, i amb l’única finalitat de treballar per Torelló. Vivim la política com una passió i no com
Presentació Sóc David Forcada, economista i assessor financer. Encapçalo un grup heterogeni amb gent jove i no tant jove, gent amb i sense experiència municipal, gent vinculada a

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>